Opgave

Dunlopillo er et globalt sengebrand med danske rødder. I næsten 100 år har Dunlopillo leveret håndlavede senge, der udstråler kvalitet, design og komfort.

Det indledende brief fra Dunlopillo lød på at lave nye produktfilm med fokus på produkternes funktioner. Videoerne skulle bruges på virksomhedens sociale medier, særligt på YouTube og Facebook.

Løsning

Vi greb bolden fra Dunlopillo og løb videre med den. Produktegenskaber og funktionaliteter er vigtige. Men for os handler det om at tænke forbrugeren ind i al kommunikation. Udfordringen i denne opgave var at gøre fakta og funktioner relaterbare for det enkelte menneske, der ser videoerne.

Vi udviklede i tæt samarbejde med kunden et kampagneunivers med fokus på storytelling. Kampagnen griber idéen om en crash test af funktioner og sætter den i et perspektiv fra hverdagssituationer med børn i soveværelset.

Vi har produceret tre SoMe-film med fokus på hver deres unikke egenskab ved Dunlopillo sengene: Allergivenlig & Åndbar, Fleksibilitet og Stabilitet. Videoerne viser tre forskellige scenarier fra samme univers. De kan stå alene, men trækker alle på den samme brandidentitet.

Se de endelige resultater her på siden.

Resultat

De tre videoer fik i løbet af de første 6 måneder over 200.000 visninger på YouTube og indgik i en kampagne med 5,3 mio. visninger på Facebook på bare 3 måneder. En helt igennem fantastisk performance, som har øget Dunlopillos synlighed på sociale medier eksponentielt.

Derudover danner videoerne rammen om et koncept, Dunlopillo kan bruge på tværs af kanaler og over tid. Se det kampagneunivers, der er bygget op omkring ”Crash test”-konceptet:

Se Dunlopillos Crashtest univers her
Ydelser

· Udarbejdelse af drejebog
· Styling af professionel stylist
· Fotograf og instruktør
· Regi, udstyr, lyd og lys
· Klipning og levering af video i flere formater og længder


Dorte 1
Dorte Dahl

Stylist
dorte@touche.dk
+45 3040 2222

Dunlopillo Crashtest image sequence 2 hule i seng

Dunlopillo Crashtest

En madras bliver brugt på mange måder og skal kunne holde til meget. Derfor har vi haft vores madrasser til crashtest – dem kan du se herunder.

Allergivenlig & Åndbar

Sengen skal være et sted, hvor man kan putte og hygge, inden man falder i søvn – eller på andre tidspunkter, når man har lyst til at lege. Samtidig skal sengen skal også kunne ånde og ventilere for at man kan få et godt indeklima.

Fleksibilitet

Små bamser har brug for at lande sikkert, hvis de falder ned. Vores fleksible madrasser giver fuld støtte og komfort, selv når elevationssengen er løftet.

Stabilitet

Man kan boltre sig i sengen og have det sjovt, og det er risikabelt kombineret med juice. Vores senge absorberer dine bevægelser og sikrer en stabil og rolig søvn med optimal støtte.

Dunlopillo Crash Test sequence image
dunlopillo crashtest cover web
dunlopillo koncept 1920x1080 komprimeret
dunlopillo koncept 960x540 2