Husk video til jeres Sociale Medier

SoMe-film – få succes på sociale medier med video

Video virker – særligt på sociale medier. De levende billeder kan fange brugerne af sociale medier som intet andet, og derfor er film til sociale medier en uvurderlig del af din markedsføring. Vi har leveret video til en række kendte brands og deres sociale medier, som fortæller en historie og fastholder brugerne, og vi kan også gøre det for dig.

Om det er en del af en større kampagne, eller du bare mangler indhold til de sociale medier, kan vi lave lækre og visuelt betagende videoer. Uanset om der er tale om videoer til Facebook, Instagram eller LinkedIn, får du mere eksponering, fordi brugerne kigger på videoer længere end billeder eller ren tekst.

Vi rammer den tone og stil, du ønsker, og som passer til det medie, du vil bruge den i. Vi rådgiver naturligvis også gerne om tone, visuel stil, indhold og alle de andre mange aspekter, der udgør en succesfuld video.

Billeder er essentielle på de sociale medier

Billeder fanger øjet bedre end tekst, og derfor fungerer de så godt på sociale medier. Det gælder sådan set både de levende og de stillestående billeder, og vi mestrer naturligvis begge dele. Med vores eget store studie kan vi skabe lige de billeder, der vil virke for dig og din virksomhed. Du kan også leje vores fotostudie.

Vores hjerner er indstillet på at afkode, det vi ser, så hurtigt som muligt. Derfor er det hurtigere at afkode et billede end et ord, fordi vi instinktivt ved, hvad vi kigger på, når vi ser noget genkendeligt.

Det giver også så godt som uanede muligheder for at fortælle historier med billeder. Med den rette idé og den rette eksekvering kan du fortælle alt det, modtageren har brug for, på en kort film på sociale medier, og du kan også nå rigtig langt med godt planlagte og gennemtænkte billeder.

Budskab og look

Vi sikrer det rigtige budskab på den rigtige måde med det rigtige look i vores film og billeder. Efter en grundig snak med dig om, hvad du gerne vil have, og hvad målet med videoerne eller billederne er, sørger vi for at tilpasse det endelige produkt, så det matcher dine ønsker.

Den røde tråd er essentiel i fortællingen om din virksomhed, som fortælles på tværs af alle kontaktflader med kunderne. Lige fra pakningen af produkter til e-mailsignatur og tilstedeværelse på sociale medier får dine kunder et indtryk af dig, og det skal være optimalt.

Det er noget af det, vi har for øje, når vi rådgiver dig om fotos og film til sociale medier.

Dorte 1

Er du nysgerrig på at høre mere om, hvordan vi kan iscenesætte dit produkt eller brand, så kontakt vores stylist og dekoratør Dorte Dahl.

Biografreklame og tv spot

Plantoramas nye julefilm fik 50.000 visninger på få uger

Juleønsket gik i opfyldelse! Vi tog teten, styrede hele processen og gjorde en videodrøm til virkelighed. Se filmen “Et drys af magi og julefantasi”.

Plantorama julefilm poster
Læs mere »
Produktfilm

Produktfilm om senge får tusindvis af visninger

Hvordan undgår man, at en produktfilm om funktionaliteter drukner i mængden af halvtør produktinformation? I Dunlopillos tilfælde bringer man bamser, planter og appelsinjuice i spil.

dunlopillo crashtest casecover
Læs mere »