Kunder

Vi er stolte af vores kunder

Vi arbejder sammen med mange forskellige virksomheder og brands. Nogle store. Andre små. Fælles for dem alle er, at vi er utrolig stolte af at have dem med ombord.

Her ser du et lille udvalg.

Hilding Anders
Montra Hotels
Møblér
Dunlopillo
Fri bikeshop
Onskeborn
Plantorama
Jensen
Oasia
Many digital
Lama
Tophaandbold
Parfumeriet
Premium wood
Brugsforegningen
Dont waste it
Carpe Diem
Snedkergaarden
Natdis
Klubstroem
Outdoor
Wallmann
Spangkilde
Brillegalleriet
Silvan

Det siger kunderne

”TOUCHÉ er dygtige til at tænke content hele vejen rundt. Sammenholdt med et professionelt team giver dette en fleksibilitet, som er yderst værdsat, når vi skal producere content til flere forskellige sengebrands. Som kunde føler man, at teamet altid strækker sig lagt for at få enderne til at mødes på opgaven.”

Jacob Loburski
Marketing Manager Hilding Anders


”I en travl hverdag som Adm. Direktør for 4 hoteller sætter jeg stor pris på, at jeg trygt kan lægge opgaverne hos TOUCHÉ, som både skaber, eksekverer og afrapporterer. Gennem flere års samarbejde med Touché kan vi samtidig tydeligt måle en positiv effekt på vores omsætning.”

Thomas Weifenback Jensen
Adm. Direktør Montra Hotels


”Med indsigt i og forståelse for detailbranchen samt en altid opdateret viden om tidens trends og tendens fungerer TOUCHÉ som vores kreative partner i alt hvad vi laver. De har gennem flere år leveret succesfulde resultater både inden for konceptudvikling til kampagner, butiksløsninger, private label og SoMe.”

Iglin Tanggaard
Kædechef Møblér