Brand & konceptudvikling

Trænger dit brand til at blive revitaliseret?

Eller ønsker du nye øjne på jeres visuelle udtryk? Lad os udfordre jeres nuværende brandidentitet, marketingstrategi eller kampagneplan. Som et full-service marketingbureau omsætter vi strategi og indsigter til kreative koncepter, der giver dine kunder en god oplevelse og sikrer dit brand en stærk og unik position i markedet.

brandudvikling scaled

Revitalisering i alle aspekter af kunderejsen

Vores konceptarbejde gælder i alle aspekter af kunderejsen – lige fra dit brands visuelle udtryk og tilstedeværelse på off- og online medier til unikke marketingkampagner samt indretning af butikker, messer og hoteller.

Kent

Er du nysgerrig på at høre mere om, hvordan vi kan styrke din identitet og markedsføring, så kontakt vores kreative direktør Kent Dahl.

KONCEPTUDVIKLING

Dunlopillo – ny visuel identitet

Det verdenskendte brand, Dunlopillo, har fået styrket deres salg gennem en ny visuel identitet, der udstråler kvalitet, erfaring og naturlighed.

dunlopillo cover
Læs mere
BRANDUDVIKLING

Et brand, som tør tage skraldet, fødes

ed en ny visuel identitet og hjemmeside har vi skabt retning og et udtryk, der sikrer en optimal lancering af brandet. En del af tanken bag konceptet er nudging og adfærdsdesign.

dontwasteit case teaser
Læs mere