Cases

Et lille udpluk af det vi skaber sammen med vores kunder

Med strategisk indsigt, kreative indfald og skæve streger skaber vi iøjnefaldende og inspirerende løsninger, der virker. Her på siden kan du se et lille udpluk af cases, som vi er særligt stolte af at have skabt via tæt samarbejde kunderne.

Plantorama – julefilm

Juleønsket gik i opfyldelse! Vi tog teten, styrede hele processen og gjorde en videodrøm til virkelighed. Se filmen “Et drys af magi og julefantasi”.

Læs mere »
Dunlopillo – Crashtest

Hvordan undgår man, at en produktfilm om funktionaliteter drukner i mængden af halvtør produktinformation? I Dunlopillos tilfælde bringer man bamser, planter og appelsinjuice i spil. Sammen viser de, hvordan Dunlopillo klarer hverdagens udfordringer.

Læs mere »
Trademark Living – Virtuel showroom

Hvordan skaber man et virtuelt showroom, der er inspirerende og virkelighedstro? I dette tilfælde havde vi øje for synergien mellem kundens platforme og personlige filmklip, der understøttede deres DNA.

Læs mere »
SEGA – Rebranding

SEGA gardiner har fået en 360 graders løsninger med ny visuel identitet og logo. Nyt website samt masser lækkert content, for på den måde er sikrer virksomhedens autoritet, salg og markedsposition. Sammen med SEGA har vi kombineret strategi, kreativitet og teknologi for at skabe et brand, der skaber inspiration.

Læs mere »
Plantorama – Bliv Klar

Plantorama ønskede hjælp til opsætning af tilbudskataloger i iPaper samt at skabe større sammenhæng mellem online markedsføring og kundernes oplevelse i butikkerne.

Læs mere »
Don’t Waste It – Visuel identitet & website

Med en ny visuel identitet og hjemmeside har vi skabt retning og et udtryk, der sikrer en optimal lancering af brandet.

Læs mere »
Dunlopillo – Visuel identitet

Det verdenskendte brand, Dunlopillo, har fået styrket deres salg gennem en ny visuel identitet, der udstråler kvalitet, erfaring og naturlighed.

Læs mere »
Montra Hotels – Webportal

En ny og tidssvarende hjemmeside har øget antallet af besøgende samt skabt flere bookinger til hotellerne.

Læs mere »
 Møblér – Sid Godt komfortstudie

Et nyt lænestolskoncept og komfortstudie har manifesteret Møblér som ekspert på området og styrket salget af lænestole.

Læs mere »
Silvan – Nybyggerne Kampagne

Guides til Nybyggernes smarte gør-det-selv-projekter har inspireret forbrugerne til DIY og trukket flere kunder i SILVANs butikker.

Læs mere »