Webudvikling

Få en hjemmesiden der omdanner besøgende til kunder

Hos TOUCHÉ forstår vi dybden af, hvor vigtigt det er, at din hjemmeside afspejler din virksomheds kerneværdier og visuelle identitet. Vi skaber webdesign, der ikke kun er iøjnefaldende, men også strategisk designede for at generere resultater.

Vi tager os tid til at forstå din virksomheds unikke karakter og målsætninger. Hver hjemmeside vi udvikler, er en unik løsning, der fanger din brandidentitet og engagerer din målgruppe. Fra smidige landingssider, der konverterer, til omfattende brand-sites og webshops, skaber vores løsninger enestående brugeroplevelser, der smelter sammen med din overordnede forretningsstrategi.

Vores mål er at skabe hjemmesider der sikrer konverteringer. Uanset om det er at foretage et køb, tilmelde sig dit nyhedsbrev eller kontakte dig direkte, er vi målrettet mod konvertering.

dunlopillo web

Wupti, 5.000 sengekombinationer lige ved hånden

Med et simpelt produktbuilder plug-in og få timers programmering fik Dunlopillo et brugervenligt værktøj til kunder, der selv vil “designe” deres nye Dunlopillo seng.

Butik, klinik og shop i ét site

Parfumeriet fik hele sit forretningskoncept samlet i en ny hjemmeside. Profilering af butikken, skønhedsklinik med onlinebooking samt køb af udvalgte produkter og gavekort i shoppen.

parfumeriet web

5 step til ny hjemmeside og synlighed for pengene

1. Indsigt og strategi

Vi definerer dine forretningsmål og kortlægger dine kunders behov via vores analyseværktøjer.

2. Klikbar testside

Vi opsætter et testunivers af din hjemmeside, der viser menustrukturen og de vigtigste sider.

3. Design og indhold

Vi skaber et design, der afspejler dit brand. Vi forfatter tekster, producerer fotos og skyder film.

4. Udvikling og lancering

Vi programmerer teknikken bag din hjemmeside. Tester, optimerer til Google og sætter hjemmesiden “live”.

5. Online markedsføring

Vi markedsfører hjemmesiden på Google og sociale medier, så du får flere kvalificerede besøgende.

UX & UI

Vi går ud over at skabe bare et æstetisk design.

En flot hjemmeside er kun begyndelsen. Vores ekspertise i søgemaskineoptimering (SEO) implementerer de seneste SEO-praksisser, der gør din hjemmeside synlig på bl.a Google og Bing, samt hjælper dig med at nå ud til din målgruppe på en mere effektiv måde.

Hos TOUCHÉ tror vi på, at den rigtige webpræstation fører til øget brandbevidsthed og forretningsvækst. Ved at arbejde sammen med os vil din virksomhed opleve en dybere forbindelse til dine kunder, en stærkere digital tilstedeværelse og en målbar stigning i salget.

Uanset om du har brug for en modernisering af din nuværende hjemmeside eller ønsker at bygge en fra bunden, er vi her for at hjælpe. Kontakt os i dag for at starte rejsen mod en enestående weboplevelse, der taler til dit publikum og skaber imponerende resultater.

Kent

Er du nysgerrig på at høre mere om, hvordan vi kan styrke din identitet og markedsføring, så kontakt vores kreative direktør Kent Dahl.