Interiørstylist & Trendspotting

Dorte 1

Indretningsstylist og interiørstylist Dorte Dahl

Dorte Dahl er bureauets super dygtige indretningsstylist og interiørstylist. Dorte er altid på forkant med tidens nye trends og tendenser, og har mange års erfaring med interiørstyling til møbeloptagelser, brugskunst, mad og mode samt indretninger af både bolig og hotel. Herudover har hun opbygget et stort udvalg af eget regi og har forbindelserne i orden.

Lad os kigge ind i fremtiden sammen

Inden der skydes interiørfotos, film eller der skal indrettes, kan det være en rigtig god investering at få defineret, hvad der kommer til at dominere i fremtiden – hvad er nyt og hvad er yt. Hvilke farver, materialer og tendenser kommer vi til at se årene frem? Fortæl os om dine produkter, ydelser og dit marked, så udarbejder vi moodboards og præsenterer fremtiden for dig.

Tøv ikke med at kontakte Dorte for et uforpligtende tilbud til jeres næste store projekt.

Michael web

Mangler du en fotograf, eller ønsker du at høre mere hvordan vi kan skaber billeder  og video for dig. Så kontakt vores fotograf Michael Godthaab.

"De tænker content til alle SoMe kanaler og målgrupper"

”Dorte og hendes team ved TOUCHÉ tænker content og medier ind i alle vores interiørbilleder til flere forskellige sengebrands. Som kunde føler man, at teamet altid strækker sig lagt for at få enderne til at mødes på opgaven, og skabe unik styling og content”

Jacob Loburski,
Marketing Manager Hilding Anders

"Stylingen sikrede vi ramte målgruppen"

”Som forretning betyder det alverden for os, at Dorte og TOUCHÉ formåede, at vise visuelt, hvad vi er for en forretning. Hver gang vi har haft besøg af TOUCHÉ, har vi fået perfekte billeder som lever fuldt ud op til vores høje forventninger. ”

Bente Jensen,
Ejer, Brille Galleriet i Aarhus

Vores arbejde i glimt


Dorte Dahl fra TOUCHÉ som stylist til interiør fotografering

Interiørstylist og indretningsstylist

Dorte Dahl fra TOUCHÉ er en dygtig indretningsstylist med ekspertise inden for boligindretning og interiørstyling. Som interiørstylist har Dorte en skarp sans for detaljer og en unik evne til at skabe stilarter, der harmonerer med din virksomheds brand og målgruppe. Hendes samarbejde med vores interiørfotograf resulterer i visuelt tiltalende og indbydende interiørbilleder.

Med et omfattende netværk i branchen er Dorte i stand til at finde de ideelle møbler, belysning og accessories til enhver boligindretning.

Vælg Dorte Dahl fra TOUCHÉ som din foretrukne interiørstylist og interiørfotograf for professionel hjælp med at skabe smukke og indbydende billeder af dine interiøropgaver eller boliger.

Tag det første skridt i retning af at opnå professionelle og salgsfremmende interiørbilleder ved at kontakte Dorte i dag for en uforpligtende samtale om dine muligheder.

En interiørstylist som Dorte Dahl fra TOUCHÉ bringer en dybdegående ekspertise til bordet. Hendes færdigheder går ud over blot at vælge møbler og farver. Dorte er i stand til at analysere rummet og forstå dets potentiale, og hun kan transformere selv de mest udfordrende indretninger til æstetiske mesterværker.

Med en forståelse for de nyeste trends og tendenser inden for interiørdesign kan Dorte hjælpe med at skabe en moderne og tidssvarende atmosfære, der appellerer til moderne målgrupper. Hendes evne til at kombinere forskellige stilarter og materialer giver hende mulighed for at skabe unikke og mindeværdige interiørkoncepter.

Dorte er ikke blot en stylist; hun er en historiefortæller gennem indretning. Hun formår at skabe rum, der fortæller en sammenhængende historie og vækker følelser hos beskueren. Ved at samarbejde tæt med Dorte som din interiørstylist kan du sikre, at dit rum ikke kun er smukt, men også afspejler din virksomheds vision og budskab.

Valget af en erfaren interiørstylist som Dorte Dahl kan være afgørende for at skabe en unik og indbydende atmosfære i dine boliger eller kommercielle rum.

Læs også om muligheden for at leje vores professionelle film- og fotostudie som nemt kan danne rammen om din næste photoshoot.