Foto- & filmproduktion

Lad os stille skarpt!

Vi har holdet, der kan det – hele vejen rundt. Vores fototeam har falkeblik på både kameravinkel, det rigtige lys og tidens trends.

Vi har egen stylist, fotografer og studie, hvilket giver os en unik mulighed for at producere visuelt content til vores kunder. Uanset om det gælder fotografering af møbler, mode eller mad, så garanterer vi altid det bedste resultat. Vores stylist er ajour med de nyeste trends og tendenser, kender til de bedste locations og kan med bureauets egen håndværker indrette vores studie med kulisser, som får dit produkt til at shine.

600 m2 foto- og filmstudie

I vores store fotostudie nær Aarhus har vi højt til loftet og masser af kvadratmeter at boltre os på. Alt efter opgave og ønsker, skyder vi både med flash og filmlys. Med et stort udvalg af mobile og stationære kulisser samt et utal af skudvinkler, kan vi håndtere mange optagelser på kort tid og til konkurrencedygtige priser. Vi bygger ofte om, udskifter vægfarver og benytter nye materialer, så vi altid er opdateret med det sidste nye. Har du lyst til at se studiet, så kontakt vores indretningsstylist Dorte Dahl, og hun vil give dig en rundvisning.

Stylist Dorte Dahl

 

Styling og trendspotting

Med egen indretningsstylist og et stort udvalg af regi kan vi iscenesætte dit produkt eller brand, så det tager sig bedst muligt ud og fortæller en historie på foto og film.

Læs mere »

Vores arbejde i glimt

Dorte 1

Er du nysgerrig på at høre mere om, hvordan vi kan iscenesætte dit produkt eller brand, så kontakt vores stylist og dekoratør Dorte Dahl.