Styling & Trendspotting

Indretningsstylist og interiørstylist Dorte Dahl

Dorte Dahl er bureauets super dygtige indretnings og interiørstylist. Dorte er altid på forkant med tidens nye trends og tendenser. Dorte har mange års erfaring med styling af møbeloptagelser, brugskunst, mad og mode samt indretninger af hoteller. Herudover har hun efterhånden fået opbygget et stort udvalg af eget regi og har forbindelserne i orden. Så tøv ikke med at give Dorte et kald, hvis du trænger til at få iscenesat dit produkt eller brand.

Lad os kigge ind i fremtiden sammen

Inden der skydes fotos, film eller der skal indrettes, kan det være en rigtig god investering at få defineret, hvad der kommer til at dominere i fremtiden – hvad er nyt og hvad er yt. Hvilke farver, materialer og tendenser kommer vi til at se årene frem? Fortæl os om dine produkter, ydelser og dit marked, så udarbejder vi moodboards og præsenterer fremtiden for dig.

Dorte 1

Er du nysgerrig på at høre mere om, hvordan vi kan iscenesætte dit produkt eller brand, så kontakt vores stylist og dekoratør Dorte Dahl.


Vores arbejde i glimt

Dorte Dahl fra TOUCHÉ som stylist til interiør fotografering

Interiørstylist i Ry

Dorte Dahl fra TOUCHÉ er en erfaren stylist med speciale i interiør fotografering. Med mange års erfaring i branchen, tilbyder hun professionel styling og service til fotografer og virksomheder, der ønsker at skabe smukke og indbydende billeder af deres interiør produkter eller boliger.

Dorte har en øje for detaljer og kan hjælpe med at sammensætte en unik stil, der passer til virksomhedens image og målgruppe. Hun har evnen til at kombinere forskellige stilarter og tekstiler for at skabe billeder, der er visuelt tiltalende og indbydende.

Dorte har et bredt udvalg af kontakter i branchen, hvilket gør det muligt for hende at finde de perfekte møbler, belysning og accessories til ethvert rum. Hun kan hjælpe med alt fra at vælge den rigtige farve på væggene til at finde det perfekte tæppe.

Vælg Dorte Dahl fra TOUCHÉ som din stylist for interiør fotoshoots, og få professionel hjælp til at skabe smukke og indbydende billeder af dine interiør produkter eller boliger. Kontakt hende i dag for at book en konsultation og tage et skridt nærmere at opnå professionelle og salgsfremmende billeder af dit interiør.