360º marketingbureau

Saml din markedsføring ét sted

Her på bureauet er der ikke er langt fra tanke til handling – og endnu kortere fra den gode idé til en effektiv løsning der sælger. Vi arbejder med din markedsføring 360 grader rundt og kombinerer strategi, kreativitet og teknologi for at skabe oplevelser, der skiller sig ud fra mængden.

Kontakt os
360 model
Kompetencer

Off- og online markedsføring i en stærk kombination

Vi arbejder inden for en bred vifte af marketingdiscipliner, både off- og online. Herudover har vi eget foto- og filmstudie på 600 m2 og egen indretningsstylist og trendspotter. Så vælger du os som dit marketingbureau, samler du samtidig dine aktiviteter ét sted.

Kontakt os
brand ikon orange

Brand & Konceptudvikling

Vi omsætter strategi og indsigter til kreative koncepter. Dette gælder i alle aspekter af kunderejsen - lige fra dit brands visuelle udtryk og tilstedeværelse på off- og online medier til unikke marketingkampagner og indretning af butikker, messer og hoteller.

 

Læs mere

online ikon orange

Online marketing

Vores kreativitet og viden spænder bredt inden for online- og contentmarketing. Vi har specialister inden for SoMe, SEO, AdWords, websites og meget mere. Og modsat mange andre onlinebureauer, kan vi også producere unikt content til din online markedsføring.

 

Læs mere

foto ikon orange

Foto & Filmproduktion

Med egen indretningsstylist og fotografer samt to store inhouse foto- og filmstudier er vi eksperter i at skabe content gennem lyd, film og fotos. Vi går op i de små detaljer og har øje for, hvilken kontekst dit produkt skal vises i eller dit brand signalerer.

 

Læs mere

web ikon orange

Webudvikling

Hos TOUCHÉ kender vi vigtigheden af, at din hjemmeside afspejler din virksomheds værdier og din visuelle identitet. Vi skræddersyer din hjemmeside og optimerer, så den også kan findes på Google. Fra landingpages til brand websites og e-commerce hjemmesider, leder vores løsninger til større brand awareness og salg.

 

Læs mere

styling ikon orange

Styling & Trendspotting

Dorte Dahl er bureauets super dygtige indretningsstylist. Dorte er altid på forkant med tidens nye trends og tendenser. Herudover har hun efterhånden fået opbygget et stort udvalg af regi, og forbindelserne i orden. Så tøv ikke med at give Dorte et kald, hvis du trænger til at få iscenesat dit produkt eller brand.

 

Læs mere

foto ikon orange

Lej et fotostudie

Lej vores professionelle film- og fotostudie som nemt kan danne rammen om din næste photoshoot. Fotostudiet er indrettet, så du har det mest optimale workflow med separat port og indgang, der gør det nemt at transportere møbler, rekvisitter, osv. – samtidig med at I kan arbejde helt uforstyrret.

 

Læs mere

Kent

Er du nysgerrig på at høre mere om, hvordan vi kan styrke din identitet og markedsføring, så kontakt vores kreative direktør Kent Dahl.

360º identitet

Dunlopillo – ny visuel identitet

Det verdenskendte brand, Dunlopillo, har fået styrket sit salg gennem en ny visuel identitet, der udstråler kvalitet, erfaring og naturlighed.

dunlopillo cover
Læs mere »
360º identitet

Vi gav Montra Hotels et nyt udtryk

En ny og tidssvarende hjemmeside har øget antallet af besøgende samt skabt flere bookinger til hotellerne.

montra cover
Læs mere »