Case: Trademark Living

Virtuelt showroom giver unikke købsoplevelser verden over

Hvordan skaber man et virtuelt showroom, der er inspirerende og virkelighedstro mod det fysiske univers? I Trademark Livings tilfælde havde vi øje for at lave synergi mellem kundens platforme og tilføje personlige filmklip, der understøttede deres DNA. Læs mere om hvordan nedenunder.

Opgave

Trademark Living er en dansk handelsvirksomhed, som skaber unikke, rustikke og stemningsfulde interierløsninger. Kunden ønskede sit eget virtuelle showroom, som besøgende fra verden over kunne bevæge sig i døgnet rundt på samme måde som i de fysiske butikker.

Med mange forhandlere fordelt på flere lande var det en fordel for Trademark Living at kunne fremvise et flot showroom til hele verden. Samtidig var det et prisvenligt alternativ til messeaktiviteter.

Løsning

Vi producerede Trademark Livings virtuelle showroom med øje for, at sælgerne skulle bruge det som et salgsværktøj, der styrker kunderejsen. Via hotspots vises produktkategorier i en menu, der linker til shoppen, produkter, ansatte, messe, inspiration og rejser.

For at imødekomme den menneskelige interaktion, der er til stede i det fysiske univers, personificerede vi det virtuelle showroom ved at tilføje personlige, inspirerende filmklip. Trademark Livings unikke DNA blev underbygget via live optagelser i butikken.

Det hele blev versioneret til engelsk, fransk og tysk til markedsføring på hjemmesiden, nyhedsbrev og sociale medier.

Resultat

Det virtuelle showroom bidrog med at give en inspirerende, digital købsoplevelse for B2B-kunder på næsten samme niveau som i virkeligheden. Fordelene inkluderer blandt andet; besøg i butikken døgnet rundt, større engagement og interaktion fra besøgende, adgang til ubegrænset sortiment af produkter, reducering af omkostninger ved messer

Prøv det virtuelle showroom her
Ydelser

· Optagelse i showroom og oprettelse af virtuelt univers
· Redigering og versioneringer til engelsk, fransk og tysk
· Optagelse og redigering af velkomstfilm
· Implementering af Trademark Livings univers
· Opsætning af menustruktur med links til hjemmesiden
· Filmsæt til hjemmesiden, nyhedsbrev og sociale medier

“Vi er begejstrede for at kunne præsentere vores nye virtuelle showroom. Det er en fantastisk mulighed for vores kunder til at se vores inspirerende indretningsunivers lige præcis, hvor og hvornår de vil. TOUCHÉ’s ekspertise og forståelse for design har været afgørende for, at vi sammen kunne skabe en løsning, som lever op til vores krav. TOUCHÉ har virkelig formået at bringe vores idé til live, og vi er meget glade for resultatet”
Medejer af Trademark Living, Annette Kjær Thormann

Dorte 1
Dorte Dahl

Stylist
dorte@touche.dk
+45 3040 2222

2 2
Brandicon black background scaled
trademark living messe
1 1