Opgave

Trademark Living er en dansk handelsvirksomhed, der skaber stemningsfulde, rustikke og unikke interiørløsninger. Størstedelen af Trademark Living-produkterne har på forskellige måder deres rødder i Indien. Derfor blev retningen for denne film også med inspiration fra “Bollywood” – Indiens svar på Hollywood.

Trademark Livings ønske var at få produceret en film der skulle give plads til en smil på læben med stil af vintage filmunivers, der skulle bruges til at tiltrække opmærksomhed på en større messe – og samtidigt blev messestanden opbygget som en biograf, så den gav en del besøgende et velfortjent hvil.

Trademark Living efterspurgte en løsning med os som ansvarlig partner for hele processen: fra udarbejdelse af storyboard, til klipning og færdiggørelse af videoen. Videoen blev skabt på baggrund af optagelser lavet i Trademark Livings eget showroom.

Løsning

Vi indledte løsningen med en brainstorm proces omkring Trademark Livings kernebudskaber og ønsker til stil.

Takket være en meget proaktiv tilgang til opgaven fra Trademark Living kunne vi sammen med dem, trods en kort deadline, skabe en fælles retning for videoen.

Vi leverede en plug-and-play-løsning til projektet. Trademark Living kom med en overordnet drøm om lækkert indhold – vi stod for resten. Trademark Living’s hjemmeside kan ses her.

Resultat

Videoen bidrog med at tegne den røde tråd i messestanden over til produkterne og skabte store glæde og mange positive kommentarer på selve messen. Trademark Livings egne ord om resultatet lyder:

“TOUCHÉ har til vores yderste tilfredshed produceret en skøn slapstick film med humor og en lyd og klipning, der sidder lige i skabet. Teamet fangede lynhurtigt vores ønsker og bød selv ind med kreative og brillante ideer. Processen har været overraskende hurtig og med meget få tilretninger.

Filmen blev brugt på vores SS22 messer i et biografmiljø med en gammel Bollywood filmfremviser og skabte stor omtale og masser af ros.

Alt i alt et fremragende resultat! Og så gør det jo heller ikke noget, at teamet er fantastiske at arbejde med.”

– Pia Juhl Kleinberg
Marketing

Ydelser

· Udarbejdelse af idé og drejebog
· Tekstforfatning
· Klipning og levering af video i flere formater og længder


Dorte 1
Dorte Dahl

Stylist
dorte@touche.dk
+45 3040 2222

Trademark Living case image
Brandicon black background scaled
trademark living messe
Trademark Living bord