Opgave

Plantorama er Danmarks mest kendte kæder af plantecentre. I dag omfatter kæden 13 store plantecentre i hele landet. Som en naturlig forlængelse af arbejdet med Plantoramas ”Bliv Klar”-koncept, blev projekt ”Skyd en julefilm” indledt i tæt dialog.
Plantoramas ønske var at få produceret et videospot til brug på tværs af kanaler. Videoen skulle bl.a. kunne bruges til TV2 spots, på sociale medier Samt i biografen. Plantorama efterspurgte en A-til-Z-løsning med os som ansvarlig partner for hele processen: fra udarbejdelse af story board over selve optagelsen til klipning og færdiggørelse af videoen.
Filmen blev optaget i julen 2020, da plantecentrene i forvejen var udsmykkede og emmede af julestemning. Det endelige resultat skulle dog først bruges op til julen 2021 – men stadig fremstå som en ny video.

Løsning

Vi indledte løsningen med en grundig analyse af Plantoramas position: Hvad kan Plantorama i forbrugernes øjne? Hvad synes forbrugerne er lækkert, spændende og hyggeligt, når de skal besøge et Plantorama plantecenter?

Takket være et succesfuldt samarbejde med Plantorama om andre projekter og en proaktiv tilgang til opgaven, var vi ude på det rigtige tidspunkt i forhold til selve optagelsen. Derfor kunne optagelserne laves med ægte julestemning, imens plantecentrene var udsmykkede og julevarerne var på hylderne i juletiden 2020.

Vi leverede en plug-and-play-løsning til projektet. Plantorama kom med en overordnet drøm om lækkert indhold – vi stod for resten.
Det være sig story board, manus, styling, modeller og optagelser – til redigering og klipning i flere formater , samt alt midt imellem.

Resultat

Juleprojektet med Plantorama er et stjerneeksempel på godt partnerskab!
Alle arbejdsprocesser er gennemført præcist på de tidspunkter, hvor det gav mest mening og var mest effektivt for alle parter.

På få uger havde videoen 50.000 visninger på Youtube. Derudover har julefilmen adskillige optrædener på det store lærred (bl.a. sammen med James Bond) og en fast plads på TV2 med mange visninger hver dag.

Processen startede et helt år før den færdige film blev skudt afsted på diverse platforme. Nu kan du se det endelige, flotte resultat her på siden!

Julefilmen bidrager også til at tegne den røde tråd i markedsføringen af Plantoramas julemarkeder. Små videoklip fra julefilmen bliver f.eks. benyttet i Plantoramas iPaper af julekataloget for 2021.

Ydelser

· Udarbejdelse af drejebog
· Styling af professionel stylist
· Fotograf og instruktør
· Regi, udstyr, lyd og lys
· Manuskript til speak
· Butiksindretning
· Klipning og levering af video i flere formater og længder


Dorte 1
Dorte Dahl

Stylist
dorte@touche.dk
+45 3040 2222

Plantorama julekatalog mockup web
Plantorama Side 12 web
Plantorama Side 13 web
Plantorama Side 8 9 web
Plantorama Side 14 web
Plantorama Side 23 web