Reklamefilm

Reklamefilm til tv og streaming

Selvom flow-tv ikke længere er den mastodont på mediemarkedet, som det har været, bruger vi stadig rigtig mange timer foran de store skærme. Og selvom vi rykker på mindre skærme, følger opløsningen med, så kvaliteten på dine reklamer skal være i absolut topklasse.

Vi har stor erfaring med at lave visuelt imponerende og betagende reklamer, og vi kan hjælpe dig med at fortælle dit budskab.

Uanset om det drejer sig om et nyt produkt, en brandingfilm, eller hvad du gerne vil fortælle om med levende billeder, kan vi løfte opgaven. Du har sandsynligvis set nogle af de reklamer, vi har lavet – du ved det bare ikke endnu.

Reklamer med wauw-effekt

Vi lytter til, hvilket udtryk du gerne vil have i din reklame, og hvad du har af idéer og ønsker til indhold. Sammen finder vi et fælles fodslag til filmen, som alle er tilfredse med. Når det ligger fast, kan vi tage over og have snor i processen fra storyboard til den sidste redigering.

Med vores eget 600 m2 store studie kan vi optage meget hos os selv, men vi er efterhånden erfarne, når det kommer til at finde spændende locations til anderledes optagelser. Vi går langt for at finde det perfekte udtryk, der giver størst mulig gennemslagskraft.

Vores professionelle stolthed skinner igennem i alle projekter, vi laver, og vi ér stolte af det, vi har produceret. Derfor kan du også med ro i sindet overlade dine foto- og videoopgaver til os, herunder reklamefilm.
Se eksempler på vores film og fotos for kunder.

Lys, kamera, action – helt uden besvær

Hvor meget du er med i processen, afhænger af dig. Hvis du har bestemte modeller, skuespillere, locations eller andet, du gerne vil have med i projektet, tilgodeser vi naturligvis det, men vi kan styre slagets gang med sikker hånd.

Vi kan tage kontakten til bureauerne for at få de helt rigtige modeller eller skuespillere til dine produkter, vi finder den perfekte location til din reklame, og vi har selvfølgelig adgang til alt det tekniske udstyr, der skal bruges til at producere video af højeste kvalitet.

Dorte 1

Er du nysgerrig på at høre mere om, hvordan vi kan iscenesætte dit produkt eller brand, så kontakt vores stylist og dekoratør Dorte Dahl.

Biografreklame og tv spot

Plantoramas nye julefilm fik 50.000 visninger på få uger

Juleønsket gik i opfyldelse! Vi tog teten, styrede hele processen og gjorde en videodrøm til virkelighed. Se filmen “Et drys af magi og julefantasi”.

Plantorama julefilm poster
Læs mere »
Produktfilm

Produktfilm om senge får tusindvis af visninger

Hvordan undgår man, at en produktfilm om funktionaliteter drukner i mængden af halvtør produktinformation? I Dunlopillos tilfælde bringer man bamser, planter og appelsinjuice i spil.

dunlopillo crashtest casecover
Læs mere »