Skab en visuel fortælling

Brandvideoen fortæller, hvem du er

En brandvideo skal fortælle om din virksomhed og dit brand, så seeren ikke er i tvivl om, hvad du står for. Det kræver meget planlægning og sætter krav til eksekveringen at give den gode fortælling om dit brand, men netop det har vi stor erfaring med. Erfaringen sammen med tekniske og kreative evner betyder, at vi leverer den optimale visuelle fortælling om dit brand.

Når vi snakker om en brandvideo, handler det mindre om produkterne eller ydelserne, du sælger. Det handler om, hvem du og din virksomhed er. Det handler om den fortælling, der ligger bag brandet, og hvad der omkranser brandet.

Sammen med dig finder vi ud af, hvordan vi bedst muligt kan fortælle om dit brand. Vi vejleder og rådgiver om det optimale udtryk i videoen, som vil have størst mulig effekt på seerne, og vi producerer en brandvideo, du kan være stolt af.

Inspirér dine kunder

Selvom det i sidste ende jo handler om at skabe et overskud i din forretning, er brandvideoen ikke så salgsorienteret som mange andre tiltag. Som nævnt ovenfor handler det om at fortælle om dit brand.

Målet er ofte at inspirere de potentielle kunder til at se mulighederne i dit brand og dine produkter. Man skal som potentiel kunde kunne se sig selv i en eller anden relation til det, du kan tilbyde.

Måske er det ”bare” at inspirere til, at det er sko fra dit brand, man skal gå i for at udstråle stil, selvsikkerhed, eller hvad dit brand nu står for. Eller måske er det at inspirere til at lade dit brand tage kunden i hånden og være en fast bestanddel af kundens dagligdag. Hvis du har brug for hjælp eller brug for at leje et fotostudie til din brandfilm, er vi klar til at hjælpe.

Sæt kursen og tonen

Med en brandvideo kan du skabe det fundament, du kan arbejde videre på. Selvom der naturligvis ligger en grundig strategi bag al kommunikation for dit brand, kan en brandvideo være det håndgribelige og visuelle udtryk for den strategi, I har lagt.

Al markedsføring, kommunikation, hjemmesidedesign, pressearbejde og meget mere kan kigge tilbage på brandvideoen for at tjekke, om man har ramt den rigtige tone, det rigtige udtryk, og det rigtige budskab.

På den måde kan en brandvideo også bruges internt som branding og ”kompas” for mange dele af din organisation. Passer brandvideoen på dit brand, skal alle kontaktflader med kunder ramme samme tone som videoen.

Dorte 1

Er du nysgerrig på at høre mere om, hvordan vi kan iscenesætte dit produkt eller brand, så kontakt vores stylist og dekoratør Dorte Dahl.

Biografreklame og tv spot

Plantoramas nye julefilm fik 50.000 visninger på få uger

Juleønsket gik i opfyldelse! Vi tog teten, styrede hele processen og gjorde en videodrøm til virkelighed. Se filmen “Et drys af magi og julefantasi”.

Plantorama julefilm poster
Læs mere »
Produktfilm

Produktfilm om senge får tusindvis af visninger

Hvordan undgår man, at en produktfilm om funktionaliteter drukner i mængden af halvtør produktinformation? I Dunlopillos tilfælde bringer man bamser, planter og appelsinjuice i spil.

dunlopillo crashtest casecover
Læs mere »