Book en fotograf til still og video

Et væld af muligheder – still og video er bare 2 af dem

Hos TOUCHÉ STUDIO har vi stor erfaring med fotografering af interiør, fashion og livsstil. Og med vores nye fotograf ombord øger vi fokus på fashion, da fotograf Michael Godthaab kommer med mange års erfaring fra bl.a. BESTSELLER.

Vores fototeam omfatter nu fotografer med mange års erfaring fra både fashion- og interiørverdenen samt en af landets bedste stylister i Dorte Dahl.

Tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud til jeres næste fotodag.

600 m2 foto- og filmstudie

I vores studie har vi højt til loftet og masser af kvadratmeter at boltre os på. Der er både mulighed for at skyde i dagslys, lege med lyseffekter, bygge kulisser eller skyde på baggrundsruller. Vi har altid opdaterede kulisser inden for de sidste nye trends. Som kunde får du derfor også mulighed for at købe ind i vores store lager af regi-udvalg af de sidste nye produkter fra mange forskellige leverandører og brancher.

Fotograf Michael Godthaab

Still og video

Med 2 fotografer samt det helt rigtige udstyr og lys kan vi løfte dit produkt eller brand, og skabe historier der både er levende på still og film.
Vi kombinerer tit vores dage, så I ikke kun får stills, men også små film til de sociale medier. Det gør vi, fordi scenen allerede er bygget og stylet i vores studie eller på en lokation, møblerne er fragtet og modellerne booket – så vi synes, at det giver god mening at skabe ekstra udbytte med film og video. Læs mere om SoMe film her >>

Kontakt os for en uforpligtende snak »

Dialog og tæt samarbejde er afgørende for resultatet

Når vi går i gang i studiet med fashion- eller interiørfotografi, går vi altid i tæt dialog med dig som kunde. Alle kunder vil være velkommen til at sidde hos os under optagelserne, enten hvor I arbejder eller blot for at tage del i fotodagene. I vil altid få jeres eget lokale, så vi i fællesskab finder frem til lige præcis jeres eget unikke udtryk.

Simon Rønlev - Touche

Hvis du ønsker at se studiet eller booke en fotograf, så tøv ikke med at kontakte vores kommercielle chef Simon Rønlev.