Michael web
Book en fotograf til still og video

Et væld af muligheder – still og video er bare 2 af dem

Hos TOUCHÉ har vi stor erfaring med fotografering af interiør, fashion og livsstil. Med vores fotograf Michael står vi stærkt, for han er en sand mester med sit kamera.

Hans skarpe portefølje tæller over en million unikke billeder. Og med hans mange års erfaring inden for fotografering af interiør og fashion, både fra vores kunder og hans tid hos BESTSELLER, udforsker han altid nye vinkler for at opnå de bedste billeder.

Tøv ikke med at kontakte Michael for et uforpligtende tilbud til jeres næste fotodag.

Se Michaels visuelle værker

Lad dig inspirere af hans billedunivers, der taler for sig selv!

500 m2 foto- og filmstudie

I vores studie har vi højt til loftet og masser af kvadratmeter at boltre os på. Der er både mulighed for at skyde i dagslys, lege med lyseffekter, bygge kulisser eller skyde på baggrundsruller. Vi har altid opdaterede kulisser, der taler ind i fremtidens trends. Som kunde har du derfor også mulighed for at købe ind i vores store lager af regi-udvalg fra vores mange forskellige leverandører og brancher.

Fotograf Michael Godthaab

Still og video

Med en professionel fotograf som Michael og det helt rigtige udstyr og lys kan vi løfte dit produkt eller brand, og skabe historier der både er levende på still og film.

Vi kombinerer tit vores dage, så I ikke kun får stills, men også små film til de sociale medier. Det kan vi lige så godt, når scenen allerede er bygget og stylet – så får I også meget mere ud af et samarbejde med os. Læs mere om SoMe film her >>

Kontakt os for en uforpligtende snak »

Dialog og tæt samarbejde er afgørende for resultatet

Når vi går i gang i studiet med fashion- eller interiørfotografi, går vi altid i tæt dialog med dig som kunde. Alle kunder vil være velkommen til at sidde hos os under optagelserne, enten hvor I arbejder eller blot for at tage del i fotodagene. I vil altid få jeres eget lokale, så vi i fællesskab finder frem til lige præcis jeres eget unikke udtryk.

Dorte 1

Hvis du ønsker at se studiet eller booke en fotograf, så tøv ikke med at kontakte vores stylist Dorte Dahl.